pátek 28. února 2014

Bezpečnostní systém pro klidný spánek ve vašem domě

Bezpečnostní systém pro klidný spánek ve vašem domě

Bezpečnost je v dnešní hektické a nepředvídatelné době tím nejpodstatnějším, co většina lidí vyžaduje. Pocit jistoty nejenom pro sebe samotné, ale také své děti. Je zcela pochopitelné, že bezpečnost nelze ovlivnit na ulici či kdekoliv jinde, váš domov však máte plně ve svých rukách.
Je to bezpečnostní systém, jež vám může být nápomocen. Elektronické zabezpečovací zařízení, které se postará jak o rodinné objekty, tak ty komerční či průmyslové.

Zabezpečení domů - bezpečnostní systém

Varianty alarmových systémů

 Z obecného hlediska jsou bezpečností systémy rozdělovány do dvou kategorií.
  • Drátové systémy
  • Bezdrátové systémy
Každý ze jmenovaných modelů má bezpochyby své klady a zápory. U jednoho převládá rychlá instalace, druhý překypuje zase vyšší odolností. Se správnou volbou a rozmístěním čidel či jiných bezpečnostních prvků vám však pomůže odborná společnost, kterou je ascz.cz. Specialista, u něhož se vám dostane individuálního přístupu, zajímavých cen a především efektivních řešení, jejichž výsledkem je kvalitní bezpečnostní systém.
Součástí celku nemusí být jen klasická pohybová čidla, ale také další prvky v podobě elektrické požární signalizace nebo moderních kamer, jež jsou schopny zachytávat a ukládat obraz.

Bezpečnostní systém - klávesnice u vstupu

Volte zabezpečení na vysoké úrovni

Bezpečnostní systém lze samozřejmě dotáhnout k naprosté dokonalosti, například tím, že jakákoliv signalizace nekalého průniku do domácnosti bude přesměrována na zabezpečovací pult společnosti Jablotron. O vaši bezpečnost tak bude postaráno v té nejvyšší možné míře.
Dopřejte si klidný a ničím narušovaný spánek, o nějž se může postarat právě kvalitní a profesionální bezpečností systém, jež bude navržen přímo pro vaši konkrétní nemovitost. Alarmové řešení, které je realizováno a šito na míru dle potřeb i toho nejnáročnějšího zákazníka.


5 komentářů:

  1. Podle mě hodně užitečné tipy. My doma taky máme bezpečnostní systém a podle mého docela vymakaný. Dům tak máme ochráněný, ale třeba s cennostmi je to trochu horší. Ty moc chráněné nemáme. Říkal jsem si ale, že by se možná vyplatilo si na ně koupit třeba nějaký trezor nebo něco podobného. Stačil by bohatě nějaký malý.

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna s manželkou řešíme zabezpečení našeho nového společného rodinného domku, protože se nám se předvčerejškem vloupal zloděj a tohle vypadá jako opravdu dobré řešení :-) Nejradši bych samozřejmě byl, aby tento bezpečnostní systém bylo možné propojit s již používaným cloudovým řešením, které jsem nechal zřídit kvůli chytrým zařízením (lednice, čerpadlo, apod.) :-)

    OdpovědětVymazat
  3. My teda bohužel doma žádný bezpečnostní systém nemáme. Doma jsme naštěstí zatím žádný problém neměli, takže k instalaci ani pořádně nebyl důvod. Teď nad tím ale začínám přemýšlet, protože se mi před pár týdny ztratilo pár věcí ze zahrady. Naštěstí nic hodnotného, ale i tak. Zatím jsem to vyřešil tak, že jsem tam nainstaloval fotopasti, kdyby se náhodou zloději rozhodli vrátit.

    OdpovědětVymazat
  4. Nám se v tomhle ohledu fakt hodně dobře osvědčily světla od www.nejsvetla.cz/kategorie/zahradni-a-dekoracni-osvetleni-21 s fotobuňkou na zahradu. Když jsme se začali na vesnici zabydlovat na pozemku, který evidentně dlouho fungoval jako průchoďák z jedné části vesnice na druhou, tak si to občas nějaký lumpík z hospody chtěl zkrátit (v tu dobu ještě nebylo oplocení). Ale světlo na zahradu s fotopastí to během měsíce více méně vyřešilo samo. Rozsvítilo se, spustila fotopast a my jsme přesně věděli, komu máme druhý den vysvětlit, že tudy už cesta nevede. ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Taky se chystám investovat do nějakého bezpečnostního systému. Doma ho máme, ale ve firmě ho pořád ještě nemám. Už je ale na čase ho pořídit. Je ale pravda, že jsou věci, které mají vyšší prioritu. Například nákup kompresoru. Už jsem si ale zkoušel hledat šroubový kompresor prodej a povedlo se mi najít jednu firmu, která by mi ho mohla dodat za dobrou cenu.

    OdpovědětVymazat