středa 4. června 2014

Kvalitní povlečení Curt Bauer

Kvalitní povlečení Curt Bauer

Dá se spát kdekoliv a pod čímkoliv. Pravěcí lidé spali pod kůžemi ulovených zvířat. Jde to. Nejeden z nás v mládí, když se vracel z nějaké slávy, musel dlouze čekat na ranní vlakový spoj na nádraží a to pak vzal s povděkem na milost i kabát hozený přes nohy. Také to šlo. Ale že by se jednalo o vyjádření pohodlného a kvalitního spánku? To nikoliv. Ke kvalitnímu spánku patří kvalitní postel a kvalitní peřina a kvalitní povlečení. Jak si ovšem představit kvalitní povlečení? Ne, není to jen nějaký kus hadru, který se dokonale hodí na tvar peřiny. Povlečení a jeho složení, jeho vypracování, dávají spánku tu bezpříkladnou pohodlnost a tím i spokojené a vydatné vyspání.

Luxusní povlečení značky Curt Bauer


Povlečení značky Curt Bauer

U povlečení je hlavním ukazatelem dotek. Pohlazení rukou. Perfektní povlečení se pozná podle toho, že se budete chtít zavrtat do spánku, jakmile vaše ruka ucítí jeho hebkost, jeho hřejivost a přitom prodyšnost. Povlečení má být jako sen, lehoučké a přesto krásně hřejivé. Nemá šustit umělými vlákny, ale přírodními produkty, které jsou jako polibek maminky před spaním. Jako pohádkou na dobrou noc. Povlečení značky Curt Bauer takové je. 100% přírodní materiál, který byl zpracován ekologicky šetrnou metodou.

Povlečení Bauer

Není povlečení, jako povlečení

U povlečení záleží samozřejmě i na vizuálním požitku. Vždyť postel je nedílnou a značně velikou součástí domácnosti. Nepřehlédnutelnou, dalo by se říct. Samozřejmě, že se dají lůžkoviny ukrývat přes den do úložných prostor. Ale povlečení značky Curt Bauer možná ani nebudete chtít ukrývat. Jedná se totiž o vkusné a nekřiklavé vzory, které budou korespondovat s další domácností. Společnost Curt Bauer nabízí nesmírné množství různých vzorů povlečení, stačí si vybrat a do deseti dnů od objednávky se s rozkoší oddat vášnivému a kvalitnímu spánku. Zapomeňte na prášky na spaní, spát budete jako v bavlnce.

Kvalitní povlečení Curt Bauer

1 komentář:

  1. Vadilo mi že moji sousedé jsou více soběstační než já a tak jsem se rozhodla že si s manželem pohovořím o tom že si pořídíme vlastní kurníky pro slepice a budeme mít bio vajíčka z našeho chovu. On totiž moc ráda papá a vajíčka jsou něco, co nám bude více chutnat.

    OdpovědětVymazat