pondělí 8. prosince 2014

Sety vestavných spotřebičů

Sety vestavných spotřebičů

Vestavné spotřebiče dodají vaší domácnosti nadčasový styl a jsou takovým vybavením, které dokáže ušetřit opravdu hodně místa. Ideálním pomocníkem pro zvládnutí více činností jsou pak sety vestavných spotřebičů. Ty nabízí velice zajímavé kombinace, například indukční varná deska společně s troubou nebo trouba s deskou plynovou.

Aby byla taková sestava dokonalá, neměly by chybět součásti jako myčka a další spotřebiče, které se v domácnosti nejvíce používají. Zvolíte-li zabudovanou myčku na nádobí, velice si ulehčíte nepříjemný úklid talířů, příborů a dalšího nádobí. Radost vám udělá také teleskopicky vysouvací odsávání.

Naše nabízené sety vestavných spotřebičů jsou snadné a intuitivní na ovládání. Jedná se samozřejmě o dotyková ovládání, které je dnes velmi moderní.


V čem vestavné spotřebiče nejvíce vynikají?

Chcete znát ty největší výhody vestavných spotřebičů? Tak především je to úspora místa, ale díky multifunkčnosti také ušetříte peníze. Daný set by měl dokonale zapadnout do vašeho interiéru a stát se jeho designovou součástí. Nemusíte kupovat spoustu jednotlivých spotřebičů, postačí jen jediný výhodný set.
Kombinované trouby a domácí sety vestavných spotřebičů z naší nabídky mají vždy vysoký výkon, snadno se udržují a čistí. U vnitřních dveří je zpravidla použito bezpečnostní sklo a jistě také oceníte funkci teleskopického otvírání, které lze snadnou vysunout.

Kuchyňské sety

Naše sety vestavěných spotřebičů pro kuchyně vyrábí prověřený producent, zaměřující se jak na kvalitu samotného produktu, tak také na maximální spokojenost svých zákazníků. To znamená, že mají rovněž krásný design, vhodný do moderního interiéru.
Představujeme vám tyto multifunkční vestavné spotřebiče od firmy BEKO OIM:

Trouba a indukční deska

Tato kombinace je elegantní, ale také pro vás znamená snadnější vaření, pečení a další přípravy jídel. Pokud se řadíte k opravdovým znalcům, oceníte stylové sety BEKO OIM v hlavním černém provedení, které vhodně doplňuje stříbrošedý odstín. Tahle barevná varianta se hodí opravdu všude.
Zárukou jednoduchosti a snadné obsluhy v každé situaci je elektronické ovládání. A nechybí ani funkce čištění. V tomto produktu je totiž zabudovaná katalytická deska. Ovšem těchto vylepšení je mnohem více, poznejte je a zaručeně Vás budou bavit.

Trouby s indukční deskou patří k takovým zařízením, která pracují s teleskopickým otevíráním dveří. Jsou horkovzdušné. Uvnitř pak můžete naleznout i jiné komponenty, zejména grilovací pomůcky. Podle svých potřeb si můžete nastavit grilování nebo statické pečení. Můžete si vybrat takovou troubu, která nabízí hned několik varných zón.

Vestavná trouba + plynová deska

Patříte k vyznavačům tradičního způsobu přípravy jídel? V tom případě si můžete zvolit naše multifunkční vestavné sety s plynovou deskou. Hlavní výhodou plynové trouby je možnost použití v případě výpadku elektřiny.

Vestavné trouby s plynovou deskou jsou podobné těm, které jsou vybavené indukční plotnou. I ovládání je stejně jednoduché, využívá LCD displeje. U plynových hořáků lze naopak regulovat z boční strany. Litinové rošty musí být povinně vybaveny pojistkou proti zhasnutí plamene.

Trouba se sklokeramickou deskou

Tato kategorie vám nabízí kvalitní vestavné sety spotřebičů, využívající při práci sklokeramickou desku. Ta je velice nenáročná na údržbu, ale také se snadno ovládá. Sklokeramická deska je moderní zařízení do kuchyně, které je rovněž vybaveno hypermoderním dotykovým ovládáním Touch Slider.

Snadná práce v domácnosti díky novým a moderním funkcím

Trouba se sklokeramickou deskou má spoustu moderních funkcí, které vás budou bavit, a práce v kuchyni se pro vás stane radostí. Již jsme zmínili dotykové ovládání, ale zapomenout nemůžeme ani na časovač nebo zesilovač výkonu, tedy booster. Samozřejmostí je zabezpečení těchto přístrojů tak, aby neublížily dětem. Zajistí to skvělá funkce- dětský bezpečnostní zámek.


Další nadčasové funkce:
- Spodní ohřev
- Eko pečení
- Rozmrazování potravin
- Gril s nízkou teplotou

Náš tip: Kvalitní kuchyně na míru německé značky Ballerina!


10 komentářů:

  1. Děkuji za fajn tipy, zrovna se chystáme na rekonstrukci kuchyně, takže se mi stoprocentně budou hodit. S manželem chceme, aby celá kuchyně byla hlavně hezky sjednocená, takže budeme vybírat určitě spotřebiče v setu nebo alespoň od jednoho výrobce, abychom si to mohli pěkně nakombinovat. Zatím máme vybráno tady, ale uvítám i další názory a zkušenosti :).

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám také vestavěné spotřebiče a nejvíc ze všeho mi vyhovuje trouba. Tím, že není pod varnou deskou, tak se k ní nemusím ohýbat a je do ní krásně vidět. Kuchyň máme teprve krátce, takže se s ní pořád ještě zžívám, objednávám si do ní nové věci a užívám si, jak je nová :-) .

    OdpovědětVymazat
  3. Díky za fajn článek s tipy. Zrovna předěláváme kuchyň, tak se taková inspirace hodí. Ještě by to chtělo nějakou kvalitní pekárnnu protože miluju domácí chleba. Ale na pořádnou, výkonnou a profi dneska jen tak nenarazíte. Bohužel. :( Ale docela nás zaujaly pekárny z https://www.vasepekarna.cz/ které vypadají poměrně robustně a přitom nejsou cenově úplně nevýhodné. ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Rozhodně musím souhlasit s názorem, že nám vestavné spotřebiče mohou v domácnosti ušetřit opravdu hodně míst (a to je znát především v menších bytech) a také dodají jistou nadčasovost celému interiéru :-) Při zařizování našeho nového rodinného domku jsem na to myslela a navíc díky slevovým kuponům výrazně ušetřila, takže jsem nadmíru spokojena! ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Za mě jsou vestavné spotřebiče opravdu skvělá věc. Nedávno jsme zařizovali kuchyň pro takové menší bistro, které si se ženou chceme otevřít a také jsme ve většině případů zvolili vestavné gastro vybavení. Nejlepší na tom je to, jak to šetří místo. Vzhledem k tomu, že prostor, který máme k dispozici je poměrně malý to pro nás bylo velice důležité.

    OdpovědětVymazat

  6. No prima, vesmírné spotřebiče zní opravdu tak nějak out of the universe. Bylo by dobré, kdyby někdo začal myslet u kuchyní třeba na integrované hudební repráčky, protože kdo nerad vaří u hudby a k tomu nějaká ta světelná technika, no úplně to vidím jako hit roku! Zkuste o tom přemýšlet :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jako ty sety jsou super. A také se mi líbí jaké nábytkové úchytky jste zvolili do kuchyně. Kombinace šedé a toho otevřeného prostoru mně dává velký smysl. Máte to v hlavě srovnané a je to vidět. Jen tak dál. Užívejte si života a žijte ho naplno, jednou byste mohli vzpomínat na krásné chvíle s rodinou.

    OdpovědětVymazat
  8. My jsme se pustili do stěhování svépomocí. Běžní stěhováci jsou poměrně drazí, takže je lepší zkusit většinu odvozit ve svém volném čase. Obvykle vám pomůže i kvalitní půjčovna dodávek, kde si můžete půjčit dodávku a odvozit větší a těžší věci pomocí ní. Během pár dní bylo hotovo a skoro nic jsme neplatili.

    OdpovědětVymazat
  9. Také jsme teď chtěli pořídit nějaký set venkovního nábytku na zahradu, ale když jsem se v rychlosti dívala na ty ceny, tak to je prostě hrozně velká pálka. Všichni se naprosto zbláznili. Když jsem viděla, kolik třeba stojí zahradní křeslo, tak mně z toho bylo opravdu nepříjemně. Já peněz mám dost, ale toto?

    OdpovědětVymazat
  10. Někdy je to opravdu mocné bydlet takto v rodinném domě, to mně teda věřte. Pamatuji si jak jsem si zařizovala zahradní nábytek na terasu z https://www.finecase.cz/zahradni-nabytek/ a vím že to stálo opravdu hodně času už snad před těmi osmi lety. Bylo to něco neskutečného, nechci ani přemýšlet nad tím kolik by to stálo dnes peněz.

    OdpovědětVymazat