čtvrtek 25. září 2014

Sháníte kvalitní stavební chemii? Vyzkoušejte sortiment společnosti Sika


Sháníte kvalitní stavební chemii? Vyzkoušejte sortiment společnosti Sika


Sika je tradiční společnost, zabývající se nejen stavební chemií, byla založena před více než 100 lety. Česká společnost - Sika CZ, s.r.o., byla založena v roce 1993. První aktivity u nás se datují do roku 1991, kdy vznikla v tehdejším Československu samostatná technická kancelář. Po rozdělení státu v roce 1993 vznikla v Brně společnost Sika CZ, s.r.o. Postupně v roce 1995 vznikala další pracoviště v Praze-Říčanech a technické kanceláře v dalších městech. Firma Sika CZ, s.r.o. si brzy upevnila svoji pozici na trhu stavební chemie a průmyslových tmelů.



Společnost SIKA


Neustálý vývoj kvalitních produktů stavební chemie a řešení je snahou všech zaměstnanců této společnosti a zajišťuje trvalý růst po celé období.  V současnosti ve společnosti Sika pracuje přes 12 000 zaměstnanců. Sika působí ve více než 70 zemích světa.

Sortiment Sika


Sika nabízí kompletní sortiment podlahových řešení, přísady do betonu, průmyslová lepidla a tmely, sanace a produkty pro ochranu betonu, hydroizolace a další produkty v oblasti stavebnictví.

1 komentář:

  1. Mockrát díky za tipy. To se zrovna docela hodí. Pomalu ale jistě se totiž chystáme na rekonstrukci celého domu. Mám pocit, že nějakou chemii od nich manžel dokonce i kupoval. Některé věci nám ale pořád ještě chybí. Co vím, tak jednou z nich je například fasádní omítka. A ta je zrovna velmi důležitá.

    OdpovědětVymazat