středa 5. března 2014

Kvalitní povlečení - základ pro bezchybný spánek

Kvalitní ložní prádlo - základ pro bezchybný spánek

Ložní prádlo musí být pohodlné a příjemné, z měkkých materiálů, které vám zajistí zdravý a pohodlný spánek.
Luxusní ložní prádlo z nabídky Stella Ateliers
Luxusní ložní prádlo z nabídky Stella Ateliers

Bavlněné povlečení

Bavlna je přírodní vlákno, které získáváme z bavlníku rostoucího v subtropickém pásmu. Z něho se vyrábí nejrůznější tkaniny. Materiály z čisté bavlny dobře sají pot, jsou prodyšné, pevné. Lze je bez problémů prát v pračce.

Saténové povlečení

Je vyrobeno ze 100% bavlny. Bavlněný satén je čistě přírodní materiál, proto je také velmi oblíben. Přináší do ložnic nejenom kvalitu a luxus, ale také příjemný a zdravý spánek.
Povlečení z bavlněného saténu je velmi hebké a jemné na omak. V létě příjemně chladí, v zimě se naopak rychle zahřeje. Proto je možné toto ložní prádlo používat celý rok.
Nepleťme si proto saténové povlečení z polyesteru. Je lesklejší, ale také velice klouzavé. Je také chladivé a snadno se zadrhne, občas také silně elektrizuje.
ložní prádlo Stella Ateliers

Mako jersey

Toto povlečení je ze 100% bavlny z úpletu. Vyniká hlavně svou pružností, prodyšností a savostí. Je měkké a účinně reguluje teplo. Je určeno všem, kteří si rádi dopřejí vyšší komfort. V nabídce je samozřejmě velký výběr s krásnými vzory. Dále má praktické zapínání na zip a vyžaduje pouze minimální péči.

Mako damašek

Damaškové povlečení je vyrobeno z nejjemnějších česaných přízí. Toto ložní prádlo nabízí příjemný omak a elegantní vzhled. Různé barvy, perfektní provedení a žakárské vzorování, které působí decentně a vkusně. Splňuje tak nejvyšší požadavky i nároky na kvalitu a luxus.

Luxusní ložní prádlo, které může zkrášlit vaší ložnici, zpříjemnit spánek a přinést pohodu či pocit luxusu. To vše si můžete prohlédnout a nakoupit v eshopu www.stella-ateliers.cz

luxusní povlečení (ložní prádlo) s květinovým vzorem

6 komentářů:

  1. Souhlasím, že kvalitní povlečení je pro dobrý spánek základ :-) . Mně ze všech dostupných materiálů vyhovuje nejvíc klasická bavlna. Když je to navíc jednobarevné povlečení , tak je to o to lepší :-) . Chci totiž, aby bylo povlečení nejen kvalitní, příjemné, ale také pěkné na pohled :-) .

    OdpovědětVymazat
  2. Tak pod toto se musím podepsat. Kvalitní ložní prádlo je rozhodně základ. Myslím si, že nejdůležitější je, aby bylo z kvalitního materiálu. Musím říct, že mně se zatím asi nejvíc osvědčilo právě ložní prádlo, které se mi povedlo sehnat přes https://www.livli.cz/ Mám doma asi 4 sady a všechny jsou super, příjemně se v tom spí. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den, velmi zajímavý článek. Pro klidný spánek je potřeba mít ložní povlečení z kvalitního materiálu, nejlépe bavlny. Proto jsem si koupila toto ložní povlečení na webových stránkách tady . Musím říci, že jeho kvalita.

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím si, že pokud se člověk chce v ložnici cítit příjemně, tak je kvalitní ložní prádlo nezbytností. Z vlastní zkušenosti ale mohu říct, že se v ložnici můžete setkat s problémy, které ani sebelepší ložní prádlo nevyřeší. Jedním z nich jsou například problémy s erekcí. Právě s tím se teď potýkám já a moc si nevím rady co s tím. Prý na to celkem spolehlivě funguje například viagra, ale nevím jestli to není až moc radikální řešení.

    OdpovědětVymazat
  5. Základem pro bohatý a ničím nerušený spánek jsou taktéž vertikální žaluzie, které vám udělají tak příjemné prostředí, že se vám z postele nebude chtít vůbec, ale vůbec zvedat. Já vím moc dobře o čem mluvím. Zažila jsem si to při stěhování několikrát.

    OdpovědětVymazat
  6. Ten váš zařízený domeček je opravdu krásný, je vidět že se nemáte za co stydět. Přijde mi ale trošku škoda že nemáte doma třeba takové venkovní žaluzie, to si myslíte že to stínění které máte na baráku zařízené vám stačí na kvalitní spánek? To mně teda nepřijde jako vhodná vizitka, jen co je pravda.

    OdpovědětVymazat