pondělí 29. září 2014

Vinylové a PVC podlahy značky Gerfor

Vinylové a PVC podlahy značky Gerflor


Gerflor 


Váš specialista na podlahy! Řešení pro vinylové a PVC podlahy najdete jednoduše a rychle s firmou Gerflor.

Svým zákazníkům nabízí Gerflor optimální řešení ve všech ohledech. Svými produkty naplní nejen technické podmínky vašeho bydlení, ale díky široké nabídce dekorů splní i náročnější estetické požadavky klientů.

Gerflor Texline


Jedna z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších řad PVC podlahových krytin. Gerflor Texline
je dostatečně odolný nejen pro bytové použití, ale také pro komerční prostory s nižší zátěží. Díky své unikátní technologii dokáže vyrovnat i jemné nerovnosti na podkladu.


podlaha_gerflor_texline


Gerflor Home Comfort


Užijte si maximální pohodlí s podlahovou krytinou značky Gerflor. Tento produkt je navržen
pro podmínky každé domácnosti. Redukce hluku, držení tepla, velká odolnost a dlouhá trvanlivost
to jsou jen některé vlastnosti, které udělají váš domov skutečně komfortním. PVC Gerflor Home Comfort má za tímto účelem speciálně zesílená vlákna a společně s patentovanou textilní podložkou vytvářejí hladký podklad s jednoduchou údržbou.




Gerflor Artline


Vinylové řešení pro váš byt. Díky široké škále dekorů dřeva a kamene si vyberete přesně to, co se hodí k doplňkům vašeho příbytku. Použitý materiál se snadno čistí a různé rozměry zajistí vysokou přizpůsobivost a kombinovatelnost. Celá podlahová krytina je šetrná k životnímu prostředí.




Gerflor HQR


Bytová podlahová krytina s unikátní textilní podložkou. Gerflor HQR je vysoce odolná a je k dispozici v široké škále dekorů. Díky své odolnosti je vhodná jak do bytů, tak i do prostředí s mírnějším zátěžovým provozem – například v průmyslu.

Gerflor Turbo


PVC krytina Gerflor Turbo obsahuje unikátní skelnou mříž, která zvyšuje celkovou odolnost a stabilitu materiálu. Díky zvukovému útlumu se hodí především pro každodenní domácí užití. Povrchová úprava Gerflor Turbo se jednoduše udržuje a neobsahuje žádné těžké kovy. Tím firma Gerflor přispívá také k ochraně životního prostředí.




Gerflor Primetex


Podlahy z PVC značky Gerflor patří mezi vysoce kvalitní produkty v oblasti bytových podlahových krytin. I přes svoji nízkou cenu se jedná o kvalitní produkt s jedinečnou technologií, který obsahuje vlákna s tvarovou pamětí. Krytina tak odolá například tlaku nábytku. Ze široké škály barev
 a dekorů si vybere každý.

1 komentář:

  1. To vypadá moc hezky. Už nějakou dobu se rozhoduji o tom, jakou podlahu dát k nám do bytu. Původně jsem se přikláněl spíš k laminátu, ale jak jsem si o tom přečetl víc článků, tak se mi ty vinylové podlahy začínají zamlouvat čím dál víc. Myslím si, že obzvlášť do kuchyně by se taková vinylová podlaha skvěle hodila.

    OdpovědětVymazat